Kako da kupim?

Prijava na sistem

 1. Da bi mogli da kupite ulaznice ili da ih rezervišete, morate biti prijavljeni na sistem. 
 2. Ako niste već registrovani kod nas, morate se prvo registrovati. Za registraciju je potrbno minimum upisati vlastito ime i prezime, email adresu i željenu lozinku za pristup.

Kupovina ulaznica

 1. Pored svake predstave koja ima slobodnih ulaznica imate dugme "KUPI". Kad kliknete na to dugme, otvoriće Vam se sala sa označenim mestima koje možete kupiti. Jednostavnim klikom na polje označavate ulaznicu po ulaznicu koje želite kupiti, a ponovnim klikom na istu je izbacijuete iz spiska. 
 2. Ako želite kupiti ulaznice za više predstava odjednom, nakon izabira ulaznica, na dnu stranice promenite predstavu i u toj predstavi takođe obeležite ulaznice koje želite kupiti.
 3. Možete u jednoj kupovini kupiti maksimum 6 ulaznica.
 4. Posle svakog izabira videćete dugme sa korpom i brojem izabranih ulaznica. Kada ste izabrali sve ulaznice, kliknite to dugme i otvoriće Vam se stranica sa vašom korpom za kupovinu.

Korpa

 1. Pored svake ulaznice u korpi imate opciju da je izbacite iz korpe. Na kraju spiska ulaznica imate ukupan iznos koji trebate platiti.
 2. Ako ne želite nijednu od izabranih ulaznica da kupite, kliknite na dugme "Obriši sve ulaznice".
 3. Ako želite da kupite još ulaznica, kliknite na dugme "Izaberite još ulaznica".
 4. Ako ste završili sa izborom, kliknite na dugme "Produži na plaćanje".

Plaćanje

 1. Na ovoj stranici dobićete informacije i uputstva za dalji postupak, kao i kontakt informacije u slučaju problema sa plaćanjem.
 2. Morate u roku od 20 minuta da kliknete na dugme "Plati" u protivnom porudžbina se otkazuje.
 3. Kada kliknete na dugme plati, bićete preusmereni na zaštićenu stranicu banke na kojoj ćete uneti vaše podatke sa platne kartice.
 4. Bitef teatar nema uvid u te podatke.
 5. Nakon izvršenog plaćanja bićete preusmereni nazad na portal prodaje ulaznica sa informacijom o uspešnoj ili neuspešnoj transakciji.

Preuzimanje ulaznica

 1. Nakon uspešne transakcije, na strani na koju budete preusmereni videćete spisak ulaznica koje ste platili kao i kôd sa kojim moćete podići ulaznice na biletarnici.
 2. Takođe, dobićete i email sa spiskom plaćenih ulaznica i kôdom za podizanje istih, kao i QR kod sa kojim možete ući na predstave bez štampanja ulaznica..
 3. Ulaznice možete podići najkasnije 15 minuta pre početka predstave.