Како да купим?

Пријава на систем

 1. Да би могли да купите улазнице или да их резервишете, морате бити пријављени на систем. 
 2. Ако нисте већ регистровани код нас, морате се прво регистровати. За регистрацију је потрбно минимум уписати властито име и презиме, емаил адресу и жељену лозинку за приступ.

Куповина улазница

 1. Поред сваке представе која има слободних улазница имате дугме "КУПИ". Кад кликнете на то дугме, отвориће Вам се сала са означеним местима које можете купити. Једноставним кликом на поље означавате улазницу по улазницу које желите купити, а поновним кликом на исту је избацијуете из списка. 
 2. Ако желите купити улазнице за више представа одједном, након изабира улазница, на дну странице промените представу и у тој представи такође обележите улазнице које желите купити.
 3. Можете у једној куповини купити максимум 6 улазница.
 4. После сваког изабира видећете дугме са корпом и бројем изабраних улазница. Када сте изабрали све улазнице, кликните то дугме и отвориће Вам се страница са вашом корпом за куповину.

Корпа

 1. Поред сваке улазнице у корпи имате опцију да је избаците из корпе. На крају списка улазница имате укупан износ који требате платити.
 2. Ако не желите ниједну од изабраних улазница да купите, кликните на дугме "Обриши све улазнице".
 3. Ако желите да купите још улазница, кликните на дугме "Изаберите још улазница".
 4. Ако сте завршили са избором, кликните на дугме "Продужи на плаћање".

Плаћање

 1. На овој страници добићете информације и упутства за даљи поступак, као и контакт информације у случају проблема са плаћањем.
 2. Морате у року од 20 минута да кликнете на дугме "Плати" у противном поруџбина се отказује.
 3. Када кликнете на дугме плати, бићете преусмерени на заштићену страницу банке на којој ћете унети ваше податке са платне картице.
 4. Битеф театар нема увид у те податке.
 5. Након извршеног плаћања бићете преусмерени назад на портал продаје улазница са информацијом о успешној или неуспешној трансакцији.

Преузимање улазница

 1. Након успешне трансакције, на страни на коју будете преусмерени видећете списак улазница које сте платили као и кôд са којим моћете подићи улазнице на билетарници.
 2. Такође, добићете и емаил са списком плаћених улазница и кôдом за подизање истих, као и QR код са којим можете ући на представе без штампања улазница..
 3. Улазнице можете подићи најкасније 15 минута пре почетка представе.