Куповина улазница

22

Сеп

Недеља

11:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

22

Сеп

Недеља

17:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

22

Сеп

Недеља

20:00

-10%

Продуцент:Компанија Нон нова, Нант, Француска

Режија и драматургија:Фиа Менар и Жан-Лик Божол

Аутори:Фиа Менар и Жан-Лик Божол

23

Сеп

Понедељак

11:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

23

Сеп

Понедељак

17:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

23

Сеп

Понедељак

20:00

О месу и бетону

Сцена 3, Лука Београд

-10%

Продуцент:Анти Статус Кво, Бразилија, Бразил

Кореографија:Лусиана Лара

23

Сеп

Понедељак

20:00

Али: страх једе душу

Сцена 2А, Лука Београд

-10%

Продуцент:Словенско народно гледалишче Драма, Љубљана, Словенија

Текст:Рајнер Вернер Фасбиндер

Режија:Себастијан Хорват

24

Сеп

Уторак

11:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

24

Сеп

Уторак

17:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-20%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

24

Сеп

Уторак

20:00

О месу и бетону

Сцена 3, Лука Београд

-10%

Продуцент:Анти Статус Кво, Бразилија, Бразил

Кореографија:Лусиана Лара

24

Сеп

Уторак

20:00

Али: страх једе душу

Сцена 2А, Лука Београд

Продуцент:Словенско народно гледалишче Драма, Љубљана, Словенија

Текст:Рајнер Вернер Фасбиндер

Режија:Себастијан Хорват

25

Сеп

Среда

11:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

25

Сеп

Среда

17:00

Београд на даљински

Алеја великана, Ново гробље

-10%

Продуцент:Римини протокол, Немачка/Швајцарска

Режија:Антон Розе

Концепт:Штефан Кеги

25

Сеп

Среда

19:00

Ретке птице

Сцена 4, Лука Београд

-10%

Продуцент:Вук за човека, Лил, Француска

Концепт:Александар Фреј, Арно Ферера, Мика Лафорг, Серги Парес, Фредери Верније, Шпела Водеб

25

Сеп

Среда

21:00

Позвани

Сцена 2Б, Лука Београд

Продуцент:Ултима Вез, Брисел, Белгија

Кореографија:Сепе Бајенс

26

Сеп

Четвртак

17:00

Позвани

Сцена 2Б, Лука Београд

-10%

Продуцент:Ултима Вез, Брисел, Белгија

Кореографија:Сепе Бајенс

26

Сеп

Четвртак

20:00

Позвани

Сцена 2Б, Лука Београд

Продуцент:Ултима Вез, Брисел, Белгија

Кореографија:Сепе Бајенс

26

Сеп

Четвртак

20:00

Ретке птице

Сцена 4, Лука Београд

-10%

Продуцент:Вук за човека, Лил, Француска

Концепт:Александар Фреј, Арно Ферера, Мика Лафорг, Серги Парес, Фредери Верније, Шпела Водеб